Resultat JFL 1 Varberg

Fyra fighters och en avdankad coach åkte till Varberg under helgen för att tävla i Ju-jutsu. Viktor Samuelsson vann tre övertygande matcher i -85 kg elit och tog hem guldet. Adam “Bagarn” Andersson vevade loss i – 77 kg för nybörjare och slog sig till en silvermedalj efter tre vinter och en förlust. Jonatan Eriksson körde på i -69 kilo elit men hamnade utanför pallen den här gången. Johan “Hellboy” Segeroft gjorde sin debut och bjud sin motståndare i -85 kg nybörjare på en rejäl lufttur men fick till slut erkänna sig besegrad.

Coach Lars Karlsson var nöjd med insatsen och upplevde att många pusselbitar har fallit på plats för våra fighters.

Tre amigos, skägget och the gimp.

Med en tävling i kroppen så är det full fart mot nästa anhalt som är Nacka den 20:e oktober innan det är dags för tävling på hemma plan den 17:e november.