Resultat Göteborg Open Ju-jutsu

Den 2 februari var det dags att dra igång ju-jutsuns tävlingsår med Göteborg Open. Linköpings Budoklubb ställde upp med 8 fighters och plockade hem 3 guld och två silver.

I elitklasserna så tog Viktor Samuelsson hem guldet i -85 kg i en riktig rysare som som fick avgöras på poäng i inbördes möten. Det var även två lyckade comebacker under dagen. Lars Karlsson klev upp på tävlingsmatten efter ett års uppehåll för att ta hem guldet i -94 kg. Veronica Liljedahl hade haft ett ännu längre uppehåll och hade inga motståndare på damsidan och fick därför kliva in i herrar -69 kg och plockade där hem silvret efter en tight final.

Bland nybörjarna var det som vanligt -69 kg som Linköping visade upp strålande ju-jutsu och fick en inbördes final mellan Adam Andersson och Christian Bagler där Adam drog det längre stråt med sitt fina arbeta på marken.

Robin Fram, Johan Segertoft och Simon Lind tävlade också och gjorde väligt bra i från sig som vanligt men det räckte inte fram till pallen den här gången.