Resultat Allstyle Open

Allstyle Open är en svensk kampsportsklassiker som i 20 år varit en av Sveriges största tävlingar för stående kamp. I år deltog Linköpings Budoklubb med åtta fighters som ville prova lyckan mot fighters från olika stilar.

Bäst gick det för Byron Torres som plockade hem ett guld efter vinst på TKO i första ronden. Byron låg på hårt från början så det var aldrig något snack om saken, han skulle ha sitt guld och så blev det.

Mathias Carlsson fick möta starkt motstånd och kämpade väl men fick se sig besegrad denna gång. Men ett silver tog Mathias hem efter sin match samt prispengar för sin andra plats

Jenny Borg, Yvonne Förster, Anderas Gunnarson och Husam Duoglah gjorde alla debut på tävlingsmattan och kämpade väl men tyvärr så var inte poängdomarna med Linköping då det blev poängförluster för våra fighters.

Rutinerade kämparna Robin “Karatetysken” Frahm och Henrik Carlsson kämpade också väl men förlorade också på poäng.

Coach Toni Aziz var ändå nöjd med dagen efter som så många var med och tävlande och som tränat hårt inför tävlingen. Det var en rolig tävling och Linköping tog med sig många lärdomar och erfarenheter hem.

Ett glatt gäng efter Allstyle open