Resultat Paris Open i ju-jutsu

Europas största tävling i ju-jutsu gick av stapeln i Paris under helgen och Linköpings Budoklubb skickade tre fighters. Jonatan Eriksson, Viktor Samuelsson och Lars karlsson gjorde alla internationell debut.

Tyvärr blev det inga medaljer denna gång. Jonatan körde på bra men fick hårt motstånd i   – 69 kg och förlorade båda sina matcher.

Viktor sparkar ryssen

Viktor förlorade första matchen mot en ryss på poäng i -85 kg. I sin andra match ledde Viktor stort mot en tysk fighter men blev tyvärr diskad för  genomdrivande teknik. Viktor var besviken men han hade ändå visat att han kunde hänga med Europaeliten.

Lars vann första matchen på WO och förlorade sedan andra matchen på poäng mot en fighter från franska landslaget i 94 kg. Lars vann sedan första återkvalsmatchen men förlorade kvartsfinalen mot en annan fransman.

Trots allt var alla nöjda med att få komma ut på de internationella arenorna och såg det hela som ett lärotillfälle. Nu hägrar finalerna i Svenska Ju-jutsuligan i Jönköping.  Nästa stora tävling är German Open i början av oktober