Silver till LBK på Nordic Iaido Open

Under helgen har LBK haft tre utsända på Nordic Iaido Open i norska Notodden. Lördagen bjöd på ett givande träningsseminarium samt graderingar (vilket dock inte var aktuellt för någon av LBKarna) och på söndagen var det dags för tävling.

Johan Jönsson och Patrik Karlsson deltog båda i 1dan/2dan-klassen och gick båda segrande ur sina pooler. För Johan tog det tyvärr stopp i åttondelsfinal mot landslagsräven Astrid Öman från FSKA. Patrik fick också en tuff åttondelsfinal mot Fredrik Broman (Glimminge) som graderat till 3dan dagen innan, men lyckades ta sig segrande ur den matchen och sedan hela vägen till final. Ur finalen gick dock Finlands Pasi Rupponen segrande, och Patrik fick nöja sig med en silvermedalj. Stort grattis!

Johan Jönsson och Patrik Karlsson med silvermedalj efter avklarade tävlingar på Nordic Iaido Open.

Johan Jönsson och Patrik Karlsson med silvermedalj efter avklarade tävlingar på Nordic Iaido Open.