Svensk mästare i Shootfighting

Mästaren och coacher

Mästaren och coacher

Henrik Carlsson vann SM finalen i shoot fighting i klassen -83 kg. Efter 2×5 minuter i buren var det klart att Henrik tog med sig guldet hem till Linköping efter en stabil poängseger.

Detta var avslutningen på en mycket bra säsong där Henrik har gått 8 matcher och vunnit 6 av dem. Framför allt så har vi fått se en fantastisk fighter växa fram under året då självförtroendet har kommit i takt med framgångarna.

Henrik har tränat hårt på MMA-passen men har även kört BJJ och Ju-Jutsu Fighting regelbundet under året och varit en mycket uppskattad träningskamrat för både gamla rävar och nybörjare.  Nu får han äntligen belöningen för allt sitt slit. Grattis Henrik, bäst i sverige.

 

Våran andra fighter för dagen var Linus Jonsson som gick bronsmatch i -69 kg men som tvärr inte gick hans väg. Linus har också haft en riktigt stark säsong med många matcher där han har tagit flera fina segrar.