Resultat West Fight

I helgen var det dags för deltävling två av Jujutsu Fighting League och Linköpings Budoklubb skickade flera fighters till Herrljunga för att tävla både i jujutsu-fight och ne-waza. Dagen blev, trots det vanliga tävlingskaoset, lyckad för Linköpings Budoklubb som allt som allt tog med sig åtta medaljer hem.

11017854_946808335338456_1438044197020017958_o

Lars Karlsson tog med sig ett guld i ne-waza (Herrar – 85 kg) och ett silver i fighting (Herrar – 94 kg) efter stabila insatser i båda tävlingarna. Linus Jonsson hade också han en lyckad dag och tog ett silver  i ne-waza (Herrar – 77 kg).

 

I helgen gjorde också Veronica Liljedahl comeback i tävlingsammanhang och visade på gamla takter när hon lyckades plocka med sig guld både i fighting (Damer + 70 kg) och ne-waza (Damer – 70 kg). Sanna Johansson tävlade även hon i samma klasser och tog ett silver i fighting och ett brons i ne-waza.

 

För Linköpings Budoklubbs del innebar tävlingen också ett par detbuter. Först ut var Emil Ahlquist som tävlade i fighting (Herrar  – 77 kg, Nybörjare). Han gjorde en bra debut där han lyckades få plats på pallen och första medaljen blev ett brons. Felix Skoog tävlade också han för första gången i ne-waza (Herrar – 62), tyvärr visade sig motståndet lite för tufft för Felix den här gången men han kämpade på bra och ska vara mycket stolt över sin insats i Herrljunga.