Microläger Ju-jutsu Kai (Liggande självförsvar)

Mikroläger VT 2015Lördag 25 april höll Ju-jutsu Kai i Linköpings budoklubb terminens Mikroläger, den här gången med tema liggande självförsvar.  Vi var 22 tappra tränande som fick prova olika tekniker nära mattan, under ledning av Erik Grönberg 5 dan och Mattias Arnsby 3 dan. På förmiddagen genomgång av många av de liggande teknikerna som finns i systemet samt liggande randori. På eftermiddagen blev det nedtagningar som ledde till liggande tekniker, antingen för att uke gjorde motstånd eller att tori själv blev nedtagen och hamnade på marken. Samt självklart avslutning med riktigt hederlig ne-waza.

Efter träningen blev det som vanligt bastu, hämtmat och film med kampsportsinslag.
För de som orkade efter filmen så blev det sedan ett extra fyspass och bastu innan man gick hem.
En fin tradition att fortsätta med!