Framgångar på iaido-SM

LBK har varit ett starkt namn i iaido-sammanhang i många år nu, och årets iaido-SM blev inget undantag. Klubben hade tävlande i klasserna mudan (kyu), 3dan och 4dan, samt tre lag anmälda till lagtävlingen och tog hem medaljer i samtliga klasser.

LBK på iaido-SM 2016

Det blev brons i 4dan till Mattias Jansson, silver i 3dan till Johan Jönsson och silver i mudan till Anders Tyrén. Carl Kaneröd, som gjorde sitt första SM, blev dessutom dagens skräll då han fick ta emot priset för fighting spirit.

I lagtävlingen var LBKs topplag, hemlighetsfullt kallat “LBK 2”, uppe och nosade på pokalen men slutade på silverplats. Klubbkamraterna i LBK 3, som de hade gjort processen kort med i semifinal, knep ett brons.

Som grädde på moset avslutades helgen med två lyckade 1dan-graderingar (Anders och Carl) och en lyckad 1kyu-gradering (Vaclav).

Stort grattis allihopa!