Iaido för föräldralediga

Ett svärd som hölstras (iaido).

Är du hemma med en liten bebis i höst? Sugen på att komma igång med träningen, och kanske testa något nytt? Eller vill du bara ha en anledning för att komma hemifrån och träffa lite folk?

Just nu undersöker vi intresset för att starta en träningsgrupp i iaido för föräldralediga under höstterminen. Du behöver ingen tidigare träningsvana, men om du är den förälder som varit gravid rekommenderar vi att du gått på efterkontrollen innan du börjar träna. Det är inget problem om detta innebär att du behöver hoppa in lite senare under terminen. Du tar självklart med dig din bebis, men för att vi alla ska kunna träna utan ögon i nacken är det lämpligt att barnet ännu inte börjat krypa/gå.

Anmäl intressehttps://goo.gl/forms/g6MMYgHBalWOwSMq1 så återkommer vi med mer information så snart vi kan. Mer information finns på vårt Facebook-event (du behöver inte ha ett konto på Facebook för att läsa) eller så kan du maila caroline.lindholm@gmail.com med dina frågor.