Betalningsinformation

Barn 500 kr
Barn med rabatt (nybörjare i karate, knattar)* 400 kr
Instruktörer och styrelse** 100 kr
* Barn som bara erbjuds ett pass / vecka (nybörjare i karate, knattar) betalar den rabatterade avgiften.
** Instruktörer och styrelse i kendosektionen (iaido, jodo, kendo, kyudo) betalar en förhöjd avgift på 200 kr.

Familjerabatt: om flera medlemmar i en familj tränar inom klubben betalar man de två högsta avgifterna i familjen som vanligt. Övriga familjemedlemmar betalar 100 kr / termin.

Avgift behöver bara betalas en gång per termin och till en sektion, oavsett hur många stilar man är aktiv inom. Den som är aktiv inom flera sektioner väljer själv vilken sektion avgiften ska betalas till.

Sektion PG/BG Swish
Aikido-sektionen PG 20 93 45-8 123 232 99 69
Jujutsu-sektionen (även BJJ, MMA och thaiboxning) PG 7 49 11-9 123 222 30 63
Karate-sektionen BG 133-4192
Kendo-sektionen (även iaido, jodo och kyudo) PG 433 38 58-1 123 452 57 21

Nybörjare är alltid välkomna att provträna två veckor utan att ha betalt någon avgift. Därefter ska avgiften betalas om man avser att fortsätta träna. Fortsättare ska betala in avgiften innan första passet.

Om du betalar åt någon annan, så markera tydligt på inbetalningen vem avgiften avser!

KARATE
Fortsättare i karatesektionen får en faktura via e-post i början av terminen efter att medlemsregistret uppdaterats och förfallodatumet är 30:e januari/augusti. Fakturan har ett OCR-nummer som skall användas vid betalning. Ingen annan referens ska användas. Karatesektionen tar endast emot betalning via nämnd faktura, kontant betalning medges ej.
Nybörjare i karatesektionen får istället en faktura via e-post i början av mars/oktober med förfallodatum 30:e mars/oktober. Kontakta din instruktör om du har frågor.

Jujutsu & Kendo
För jujutsu- och kendosektionen, ange vilken stil du tränar.
Avgiften kan naturligtvis också betalas kontant, kontakta i så fall din instruktör eller sektionskassör.

Betald avgift återbetalas normalt inte.